Ημ. 02-04-20

Πασχαλινά δωράκια για όλους

Τα καλύτερα Πασχαλινά δωράκια, με μόλις ένα κλικ.


Δίνοντας δώρα στα αγαπημένα πρόσωπα μας γεμίζουμε αγάπη και χαμόγελα. Είναι μια πράξη από καρδιάς που περιέχει πάντα αγωνία για το εάν επιλέχθηκε το σωστό δώρο. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε καθώς θα δούμε επιλογές για κυρίες, κύριους και παιδιά.


Ladies


Ένα ζευγάρι παπούτσια είναι η πιο safe επιλογή, καθώς πότε δεν είναι περιττό ακόμη ένα ζευγάρι παπούτσια για τον γυναικείο πληθυσμό. 

δείτε εδώ

Εάν είστε πιο τολμηροί τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο μπουστάκι ή κολάν. 

δείτε εδώ


Gentlemen


Το λιγότερα δύσκολο δώρο. Σίγουρα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ιδίως εαν μιλάμε για sneaker freaks.

δείτε εδώ

Παρόλα αυτά, ένα στυλάτο και άνετο αθλητικό t-shirt ή NBA shorts θα τους φανούν χρήσιμα, είτε για το γυμναστήριο τους, είτε για τον καφέ τους, είτε για μέσα στο σπίτι. Είπαμε… το λιγότερα δύσκολο δώρο.

δείτε εδώ


Kids


Από τα πιο σημαντικά δωράκια, είναι αυτά που προορίζονται για τους μικρούς μας φίλους. Εάν μιλάμε για αθλητές από γεννησιμιού, τότε κατάλληλα για τις ατελείωτες βόλτες θα φανούν τα αθλητικά παπούτσια. Οι μικροί μας φίλοι λατρεύουν να κλωτσάνε, να τρέχουν, να εξερευνούν, καθώς και ο γονείς λατρεύουν να βλέπουν τα μωράκια τους σε fashion icon μορφή. 

δείτε εδώ

Εάν μιλάμε για teenagers, τότε backpacks, σκόυφοι, κάλτες ¾ είναι σίγουρα στα μέτρα τη μόδας τους.

δείτε εδώ


Τι περιμένετε λοιπόν; Μπείτε στο www.ft2.gr και εντυπωσιάστε μικρούς και μεγάλους.