Νέα - Ανακοινώσεις


 • Ημ. 13-08-19

  Εσύ είδες το νεο NIKE Air Max 720;


  Το νέο NIKE Air Max 720 είναι έτοιμο για το καλοκαίρι. Με ροζ αποχρώσεις, το

 • Ημ. 29-01-19

  Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

   14 Φεβρουαρίου, η ημέρα των ερωτευμένων. Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να εκφράζουμε την αγάπη μας, στους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας. 

  Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν, αυτήν την ημέρα και ας εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας, χαρίζοντας τις ομορφότερες λέξεις και τα πιο στοχευμένα δώρα.

  Μείνετε συντονισμένοι και αποκτήστε όμορφες και αθλητικές προτάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

 • Ημ. 06-11-18

  Διαγωνισμός Facebook-Air Force

  1) To SquareFeet.gr διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθούν στoυς τυχερούς τα παρακάτω δώρα. Η όλη προωθητική ενέργεια διεξάγεται μέσω της σελίδας του
  Ημ. 12-09-18

  Που βρίσκεται η παραγγελία μου;

  Εφόσον έχετε ολοκληρώσει μια αγορά από το κατάστημα μας, θα σας έρθει ένα ενημερωτικό μήνυμα, αναγράφοντας σε αυτό και τον αριθμό παραγγελίας σας.Αναζητήστε την αγορά σας εύκολα και γρήγορα στο παρακάτω link. Εισάγετε έως και 10 αριθμούς αποστολής στο παρακάτω πεδίο και δείτε την πορεία των αποστολών σας.
    

 • Ημ. 08-09-18

  Η καλύτερη άσκηση για να χάσεις βάρος!

  Θέλεις να χάσεις βάρος και να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής; Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου! Παρακάτω θα βρείς μια άσκηση που γυμνάζει όλο σου το σώμα.      

  Η περιβόητη σανίδα λοιπόν, είναι ο βασιλιάς της άσκησης για να φτιάξει κάποιος σιλουέτα. Είναι μια δουλειά ισομετρίας, δηλαδή σφίξιμο συνεχές,χωρίς κίνηση.Στόχος είναι να μείνει κάποιος στην στάση αυτή αρκετή ώρα, ώστε

 • Ημ. 09-12-15

  3 είδη γυμναστικής για να χάσεις βάρος.

  Θέλεις να χάσεις βάρος και να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής; Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου! Παρακάτω θα βρείς 3 είδη γυμναστικής για να χάσεις άμεσα τα περιττά κιλά που στοχεύεις.   


  ΤΡΕΞΙΜΟ 

  Δωρεάν αποστολή

  Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 65€
   

  Χρειάζεστε βοήθεια;

  Χρειάζεστε βοήθεια; Δείτε τα FAQ
   

  2310281264

  Εξυπηρέτηση πελατών E-shop